Šok u Minhenu, Levandovskom dosta Bajerna: Gvardiola već trlja ruke

19.08.2021

08:31 >> 09:30

0

Poljak želi novi izazov pred kraj karijere

Šok u Minhenu, Levandovskom dosta Bajerna: Gvardiola već trlja ruke
Copyright Profimedia

Ubitačni golgeter, već sada se može slobodno reći i legenda minhenskog Bajerna, Robert Levandovski želi da napusti klub, piše britanski Skajsports.

Potpuno neočekivana i šokantna vest stiže baš u danima u kojima se vodi veliki rat oko Harija Kejna, a Britanci navode da je menadžer Mančester sitija svojevremeno Levandovskog opisao kao najvećeg profesionalca kog je ikada sreo.

To je odmah pokrenulo priče kako Levandovski zapravo želi u redove engleskog šampiona, a ovakav scenario, koliko god izgledao neverovatno, zapravo uopšte nije daleko od mogućeg.

Evo i zašto. Levandovski ima 33 godine i svestan je toga da će teško stići do nekog novog velikog ugovora, te da je ovo zapravo odličan trenutak da predloži čelnicima Bajerna prijateljski razlaz.

AP Photo Paul Child

Ugovor sa klubom iz Minhena ističe mu 2023. godine, on će tada imati punih 35 i neće se niko rasipati silnim milionima da ga kupi, a Bajern bi mogao da dođe u situaciju da mora da ga pusti bez obeštećenja. Zna se da je sadašnja vrednost Poljaka oko 120 miliona evra, a to je novac s kojim bi u Bajernu mogli da pozavršavaju neke poslove i koji će ih sigurno naterati da razmisle o prodaji.

Pročitajte još:

E sad, da li Pep Gvardiola stvarno sa strane posmatra šta se dešava na relaciji Levandovski-Bajern, ili je sve i dalje u domenu nagađanja i pretpostavki, mogli bismo da saznamo veoma brzo. Poznato je da su Pep i Robert sarađivali od 2014. do 2016. godine u Bajernu i da se međusobno izuzetno cene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike