Izgleda da je gotovo! Fjorentina se priprema za život posle Vlahovića

19.08.2021

15:20 >> 16:44

0

Autor: Adam Štulić

Viola ima tri želje u slučaju da mladi Srbin napusti Artemio Franki

Izgleda da je gotovo! Fjorentina se priprema za život posle Vlahovića
Copyright Dušan Vlahović foto: MN Press

Bore se čelnici Fjorentine svim raspoloživim sredstvima da zadrže Dušana Vlahovića, ali deluje da im ponestaje opcija. Atletiko Madrid i Mančester siti obleću oko stadiona „Artemio Franki“ u pokušaju da ugrabe jednog od najtalentovanijih napadača Evrope, koji bi uskoro trebalo da postane najskuplji fudbaler svih vremena, bez obzira da li do njegovog potpisa dođe španski ili engleski šampion.

Izvesnog gubitka srpskog vunderkinda ovog leta izgleda da sve svesniji postaju i čelnici „viole“, koji su polako počeli da pripremaju teren za trenutak kada će morati da krenu u potragu za Vlahovićevom zamenom.

Kako piše „Gazeta delo Sport“, tim iz Firence prvo će krenuti po Mojze Ken, koji se posle jednogodišnje pozajmice PSŽ vratio u Everton.

Pročitajte još

Ukoliko, pak, ne uspeju da angažuju mladog italijanskog napadača, koji je prošao kroz Juventusovu omladinsku školu, „viola“ će se fokusirati na Samaku i Belotija, koji ulazi u poslednju godinu ugovora s Torinom, zbog čega bi mogao da bude najlakša i najjeftinija opcija za Fjorentinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike