Vlahoviću, Fjorentini i Atletiku predstoji paklen vikend! Ako Siti ne dovede Kejna, kreće LUDILO

18.08.2021

15:57 >> 19:06

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski napadač je bio viđen i Madridu, ali bi sve lako moglo potpuno da se okrene

Vlahoviću, Fjorentini i Atletiku predstoji paklen vikend! Ako Siti ne dovede Kejna, kreće LUDILO
Copyright Dušan Vlahović foto: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Transfer saga Harija Kejna, Totenhema i Mančester sitija mogla bi da se sa Ostrva prelije na Italiju i Španiju, a pomalo i na Srbiju, jer bi u celu „zavrzlamu“ veoma lako mogao da bude uvučen i Dušan Vlahović.

Englezi pišu da je predstojeći vikend odlučujući za završetak potencijalno jednog od najzvučnijih transfera ovog leta, koji je svoj gadan zaokret dobio danas, ružnim potezom kapitena „pevaca“.

Kako bilo, „Independent“ saznaje da su „građani“ spremni da krenu o odlučujuću ofanzivu na Kejna s ponudom od oko 175 miliona evra.

Da li će ta suma biti dovoljna da se odobrovolji gazda Totenhema Daniel Levi, poznat kao „zadrt“ pregovarač ostaje da se vidi, ali kako znaju s kim imaju posla ni u plavom delu Mančester ne sede skrštenih ruku već u pozadini spremaju obiljan plan B u čijem je centru pažnje Dušan Vlahović!

Iako je u jednom trenutku delovalo da je Atletiko Madrid uspeo da završi dolazak jednog od najtalentovanijih fudbalera u Evropi za 70 miliona evra, lako bi moglo da se dogodi da dođe do velikog preokreta.

Razlog? Znamo svi: Sitijevi Šeici bi dali više para. Novinarka Sara Meini sa RAI Toskana, koja je bliska klubu iz Firence, navodi da je Siti spreman da ponudi odmah 80 miliona evra!

Niko normalan to ne bi odbio, 10 miliona “za džabe”, tako da bi Fjorentina bila spremna da to prihvati.

Od toga bi profitirali Fjorentina, ali i Partizan, kao klub kojem pripada pet procenata od transfera na osnovu trening kompenzacije za razvoj igrača.

Pročitajte još

Vikend pred nama biće prilično uzbudljiv…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike