Lazar Samardžić bez dlake na jeziku: Ne plašim se nikoga - baš me briga šta pišu o meni!

30.09.2023

14:10

0

Lazar Samardžić bez dlake na jeziku: Ne plašim se nikoga - baš me briga šta pišu o meni!
Lazar Samardžić - Copyright Tanjug/AP, Profimedia

Dosta prašine se diglo oko prelaska Lazara Samardžića letos u Inter, posao je skoro bio gotov, ali do tog transfera nije došlo i on se vratio u Udineze.

Spekulisalo se da je prste umešao njegov otac, ali srpski reprezentativac pričajući za italijanske medije ostao je tajanstven po tom pitanju.  

- To je završena priča, stavio sam tačku po tom pitanju. Ne želim više da se bavim time. Moje misli su okrenute prema Udinezeu i da pružim što bolje partije u mom klubu. Smatram da je to najbolje rešenje za mene u ovom trenutku - kazao je Samardžić.

Italijanski mediji su pisalo kako je Samardžić odbio Inter, jer je insistirao na više novca, a on je po tom pitanju kratko odgovorio.

- Ne dotiče me šta pišu mediji, i želim jedno da kažem, ne plašim se nikoga.  

Lazar Samardžić ipak, ističe da je spreman da ode u mnogo veći klub nego što je to Udineze i da očekuje da će se to desiti najkasnije za dve godine.

- Da, naravno, spreman sam za tako nešto. Imam 21 godinu: za dve godine najkasnije ću napraviti taj iskorak, i u glavi i na terenu. Moram još da radim na sebi, na svojoj igri - zaključio je srpski reprezentativac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike