Partizanov protivnik sve jači: Santa Klari stigli rezultati testova na koronavirus

19.08.2021

17:22

0

Briga više za trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića

Partizanov protivnik sve jači: Santa Klari stigli rezultati testova na koronavirus
Copyright Anderson Karvaljo/Profimedia

Aleksandar Stanojević ima još jedan razlog za brigu nekoliko sati uoči početka prve utakmice protiv portugalske Santa Klare u Ponta Delgadu na Azorima.

Jedan od najiskusnijih u timu Santa Klare, kapiten Anderson Karvaljo oporavio se od Covid-19 i on je danas doputovao sa kontinentalnog dela Portugala gde je bio u karantinu od testiranja posle mečasa Tondelom 8. avgusta.

Brazilac Karvaljo će verovatno biti na klupi, jer gotovo deset dana nije trenirao i veliko je pitanje za koliko minuta će biti spreman ako Daniel Ramos poželi da mu pruži priliku.

Zdravstveno stanje ostalih devet zaraženih nije i dalje dovoljno poznato. Oni su uradili testove, ali njihovi rezultati nigde zvanično nisu objavljeni što bi moglo da znači kako još nema povoljnih rezultata ili se oni kriju od javnosti kao način iznenađenja za stručni štab crno-belih.

Šta god značilo ovo kašnjenje, Partizan ima dobru priliku da večeras na protivničkom terenu napravi značajniju prednost, jer će se za sedam dana Santa Klara sigurno kompletirati. U timu, međutim, neće biti najboljeg igrača Koštinje, koji je operisao Ahilovu tetivu i njega očekuje duga pauza.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike