Saudijci optužuju Mitrovića za loše ponašanje u saobraćaju: Zakon mora da se primeni na Srbina! (VIDEO)

29.09.2023

11:59

0

Autor: D. P.

"Liga mora da reaguje"

Saudijci optužuju Mitrovića za loše ponašanje u saobraćaju: Zakon mora da se primeni na Srbina! (VIDEO)
Copyright printscreen

Navijači na društvenim mrežama u Saudijskoj Arabiji "šeruju" snimak na kome je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović navodno uhvaćen u teškom saobraćajnom prekršaju.

Nigde ne postoji potvrda, niti je poznato da se vodi postupak pred sudom ili klubom protiv Mitrovića za ovaj postupak u saobraćaju, ali fudbalski navijači veruju da se baš on našao za volanom džipa koji je snimljen kako pravi polukružno na raskrsnici u trenutku dok je na semaforu uključeno crveno svetlo!

- Kruži snimak automobila na semaforu u Rijadu, a oni koji ga dele kažu da je automobil vozio fudbaler Mitrović - napisao je jedan od navijača.

- Mitrović prelazi crveno, Liga mora da reaguje i da se zakon primeni na njemu. Nadamo se da će ovo prestati i da će biti primer drugima - mišljenje je izvesnog Saudijca.

 

 

 

Svaki korak Mitrovića u Rijadu se prati! On je već zvezda društvenih mreža možda i veća nego njegov saigrač u Al Hilalu Nejmar, koji puni novine zbog drugačijih fudbalskih tema.

 

Brazilac je označen kao pobunjenik u timu i lider nezadovoljnih koji traži da Portugalac Žorž Žezus bude smenjen sa mesta trenera.

Al Hilal večeras od 20.00 igra kao domaćin protiv Al Šababa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike