Bajernovi navijači prekinuli meč Kupa! Zbog toga će morati da plate! (VIDEO)

27.09.2023

11:33

0

Autor: D. N.

Protest je bio usmeren ka Fudbalskom savezu Nemačke

Bajernovi navijači prekinuli meč Kupa! Zbog toga će morati da plate! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/Patrick Berger

Navijači Bajerna su protestovali tokom utakmice Kupa Nemačke sa trećeligašem Projsen Minsterom, tako što su ubacivali teniske loptice u prvom poluvremenu. Meč u kojem je nemački gigant bio gost je zbog toga i prekinut, a kako prenose tamošnji mediji određena je i kazna. Bajern će morati da plati 65.000 evra, a pošto je na teren ubačeno 185 loptica svaka je koštala po 350 evra.

Navijači Bajerna bili su nezadovoljni terminima koje je odredio Fudbalski savez Nemačke (DFB). Tačnije, pomenuti duel je bio zakazan za isti dan kada je Bajern igrao utakmicu Superkupa sa Lajpcigom. I sada je odigran u ovom terminu.

Iako je bio bez Harija Kejna, tim Tomasa Tuhela se nije mnogo mučio. Na kraju je bilo 4:0, a već na poluvremenu je bilo 3:0. Golove su dali Erik Čupo Moting, Konrad Lajmer, Frans Kracig (ušao u 11. minutu) i 18-godišnji Matis Tel.

Osim što će morati da plati kaznu, Bajern ima i dodatni problem. U 11. minutu se povredio Serž Gnabri koji će morati na operaciju. Pauzu od nekoliko nedelja je potvrdio i Tuhel.

- Ovo je udarac za njega, kao i za nas. Važan je igrač - kratko je rekao Tuhel.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike