Osimen podvio rep! Nigerijac se izvinio Rudiju Garsiji zbog scene u Bolonji!

26.09.2023

00:44

0

Nigerijski napadač je pre odlaska na klupu za rezerve vikao na svog trenera tvrdeći da je loše postavio igru, iako je pre toga promašio penal

Osimen podvio rep! Nigerijac se izvinio Rudiju Garsiji zbog scene u Bolonji!
Viktor Osimen u raspravi sa Rudijem Garsijom u Bolonji - Copyright Profimedia

Fudbaler Napolija Viktor Osimen izvinio se na današnjem treningu treneru Rudiju Garsiji zbog ponašanja na nedeljnom meču protiv Bolonje u petom kolu Serije A, prenose italijanski mediji.

Osimen je promašio penal u 72. minutu na meču sa Bolonjom (0:0), a ušao u konflikt sa Garsijom u 86. minutu, pošto je trener Napolija odlučio da ga zameni. 

Nigerijski napadač je pre odlaska na klupu za rezerve vikao na svog trenera tvrdeći da je loše postavio igru na duelu sa Bolonjom. Italijanski mediji navode da je Osimen izbegao novčanu kaznu od strane kluba, pošto se izvinio Garsiji i saigračima na današnjem treningu zbog reakcije, koja nije bila prikladna.

Napoli je šampion Italije, a trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Intera. Klub iz Napulja je poslednju pobedu u italijanskom prvenstvu zabeležio 27. avgusta na meču sa Sasuolom (2:0), a naredni meč odigraće za dva dana na svom terenu sa Udinezeom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike