Nešto se čudno dešava sa Mbapeom: 18. povreda za šest godina!

25.09.2023

17:33

0

Napadač PSŽ-a morao je ranije da napusti teren na meču protiv Marseja

Nešto se čudno dešava sa Mbapeom: 18. povreda za šest godina!
Kilijan Mbape - Copyright Tanjug/AP

Fudbaleri PSŽ-a deklasirali su Marsej sa 4:0 ovog vikenda u šestom kolu francuske lige, ali ovaj trijumf je ostao u senci povrede njihovog najboljeg igrača Kilijana Mbapea.

Zanimljivo da je ovo 18. povreda najboljeg francuskog igrača od kako je 2017. godine započeo profesionalnu karijeru u Monaku, a onda prešao u klub iz Pariza.

Sve više u francuskim medijima se spekuliše koji su razlozi čestih povreda napadača PSŽ, a jedna od teza je i ta i da ne vodi sportski život, van fudbala.

Što se tiče duela sa Marsejom, Mbape je uz pomoć lekara previo zglob, i vratio se u igru, ali posle nekih pola sata, trener Svetaca Lusi Enrike je odlučio da ga povuče sa terena.

Španski stručnjak je posle meča otkrio koji su razlozi njegove odluke da u svlačionicu pošalje jednog od najboljih napadača na svetu. 

- Kilijanova povreda nije toliko ozbiljna, ali bio je u bolovima i nisam hteo da rizikujem. Mislim da je bilo pametnije da izađe, ali nije ništa strašno - poručio je Enrike.

Podsetimo, da je Mbape ovog leta bio glavna sportska vest širom planate, zbog njegovog odllaska iz PSŽ-a, pa je onda došao u sukob sa upravom, gde je bio odstranjen iz tima. 

Na sreću navijača došlo je do nekog dogovora, što je sigurno obradovalo simpatizere Svetaca. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike