Ti si sramota! Otac golmana Arsenala udario na legendu Liverpula!

25.09.2023

08:55

0

Autor: D. N.

Povod je bila reakcija na gest njegovog sina tokom meča sa Totenhemom

Ti si sramota! Otac golmana Arsenala udario na legendu Liverpula!
Aron Ramzdejl - Copyright Tanjug/AP Photo/David Cliff

Arsenal i Totenhem su odigrali nerešeno u londonskom derbiju u okviru Premijer lige, ali se posle 2:2 na "Emiratima" priča i o "ratu" oca Arona Ramzdejla i Džejmija Karagera. Sve vreme na golu Arsenala je bio David Raja, a posle jedne intervencije Ramzdejl je aplaudirao kolegi.

Iako postoji velika mogućnost da ga Raja istisne sa pozicije prvog golmana u ekipi Mikela Artete, Ramzdejl se poneo kao pravi sportsmen.

Ali je Karager, sada stručni konsultant na TV Skaj ismejao ovaj gest.

- Mislim da je bilo kao na dodeli Oskara. Znate ono, kada neko ne dobije nagradu počne da se smeje i aplaudira drugoj osobi (dobitniku). Smejao sam se kada sam video to - kazala je živa legenda Liverpula.

Ubrzo je usledila reakcija Nika Ramzdejla na društvenim mrežama.

 

- Ti si sramota. Pokaži malo stila. Moj dečak ga ima - napisao je stariji Ramzdejl.

Menadžer Arsenala Arteta je objasnio da je izostavljanje Ramzdejla bilo posledica želje da njegova ekipa igra drugačije. Ranije je i izjavljivao i da nema problem da golmana zameni i tokom meča, ako taktika to zahteva.

- Neko će da promeni golmana tokom utakmice, to će da bude čudno. Svi će da se pitaju zašto, ali smem da kažem: Zašto da ne?

Ako se nešto događa na terenu, a želite da promenite tok utakmice, onda to i uradite. Imam osećaj da moram da angažujem sve u timu, koji mogu da igraju, bez obzira na konkurenciju. To je moja poruka - kazao je Arteta nedavno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike