Potpuni haos u Amsterdamu! Besni navijači Ajaksa pokušali da upadnu u klupske prostorije, policija morala da upotrebi konjicu! (VIDEO)

24.09.2023

21:13

0

Autor: A. Š.

Velikan sa „Johan Krojf“ arene u veoma teškoj situaciji, nezadovoljstvo kulminiralo tokom derbija sa Fejenordom

Potpuni haos u Amsterdamu! Besni navijači Ajaksa pokušali da upadnu u klupske prostorije, policija morala da upotrebi konjicu! (VIDEO)
Policija rasteruje navijače Ajaksa ispred stadiona - Copyright Printscreen/Twitter/@LuisOmarTapia

Ispalo je da je prekid holandskog derbija Ajaksa i Fejenorda najmanji problem koji se danas dogodio u Amsterdamu. Jer, besni navijači „kopljanika“ nisu se zadovoljili time što su prouzrokovali kraj meč u 56. minutu, pri vođstvu gostiju iz Roterdama 3:0, već su svoje veliko nezadovoljstvo iskazali i po izlasku sa stadiona.

 

 

Nekolicina najratobornijih fanova Ajaksa pokušalo je čak da upadne i u klupske prostorije koje su tom prilikom i demolirane.

 

 

Sada je potpuno jasno da u letnjem prelaznom roku za nama kapiten Orlova i dotadašnji kapiten „kopljanika“ Dušan Tadić nije tek tako rešio da digne sidro i napusti klub u kojem se samo nekoliko meseci ranije video do kraja karijere.

Šta je toliko pošlo nizbrdo u klupskoj administraciji verovatno će se u nekom trenutku saznati, tek veliku masu navijača ispred „Johan Krojf“ arene morala je da rasteruje čak i policijska konjica.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike