Trener Partizanovog protivnika otkrio šta mu je holandski sudija rekao posle meča

20.08.2021

12:37 >> 12:58

0

Ramos nije zadovoljan rezultatom, iako igra mora da služi na ponos svima u Santa Klari

Trener Partizanovog protivnika otkrio šta mu je holandski sudija rekao posle meča
Copyright Radost fudbalera Partizana foto: MN Press

Trener Santa Klare Daniel Ramos zadovoljan je pobedom njegove ekipe protiv Partizana u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. Ne toliko rezultatom, koliko nastupom i pokazanom željom njegovih fudbalera.

Aleksandar Stanojević, Daniel Ramos/FK Partizan

– Malo je 2:1. Veoma sam zadovoljan učinkom, a ne toliko rezultatom. Bili smo bliži trećem golu i ništa nije ukazivalo na to da će otići u 2:1. Bili smo na vrhuncu. Imali smo ogroman protok i duh, ponovo pokazali kvalitet i odigrali sjajno. Pobeda je mala, ali nismo igrali protiv bilo kog tima. Čestitam svima, mnogo su radili i dostojanstveno predstavljali Santa Klaru – rekao je Ramos.

Prvi trener tima sa Azora ne može ipak lako da zaboravi prednost od 2:0 koju su njegovi igrači imali do 54. minuta. Onda je Partizan uspeo da smanji preko Vujačića i da donese zebnju pred odlučujućih 90 minuta u Humskoj.

Aleksandar Šćekić, Serdar Gozibirik/FK Partizan

– Voleli bismo da je prednost veća, jer smo vodili sa dva gola i mogli smo više, ali sa druge strane postoji šansa jer možemo da postignemo gol u gostima. A Partizan još nije eliminisan. Ako ponovo budemo Santa Klara, imamo šanse da se borimo do kraja i dođemo do grupne faze.

Trener Santa Klare je otkrio jednu neobičnu pojavu, a to je da su mu holandske sudije čestitale na igri.

– Čestitali su mi na kraju utakmice rekavši “veoma dobar tim”. To je veliko zadovoljstvo, jer predstavljamo sebe preko granice – rekao je Daniel Ramos.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike