Leto za naplatu starih dugova: Dželat TSC-a Mohamed Kudus prošao "školovanje" kod Partizana sa Lazetićem na klupi (VIDEO)

22.09.2023

11:49

0

Autor: D. P.

Leto za naplatu starih dugova: Dželat TSC-a Mohamed Kudus prošao "školovanje" kod Partizana sa Lazetićem na klupi (VIDEO)
Copyright MN Press

Šta je zajedničko Kevinu de Brujneu, Kristijanu Ronaldu i Luisu Suarezu?

Sva trojica su svoje prve ozbiljne profesionalne korake u međunarodnim utakmicama napravili igrajući za svoje klubove protiv Partizana!

De Brujne je kao 20-godišnjak predvodio Genk u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2011. protiv crno-belih, Kristijano Ronaldo se sa Sportingom okliznuo u Beogradu 2002. godine u Kupu UEFA, baš kao i Suarez koji je postigao gol u Humskoj za Groningen, ali je ipak ispao u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope.

MN Press
Zdjelar ispred Kudusa

Svi su oni kasnije napravili velike karijere, a igrač takvog kalibra mogao bi da postane i reprezentativac Gane Mohamed Kudus.

Ovaj dečko ima sve što je potrebno da bi postao fudbalska zvezda, a i ... Pogađate!

Debitovao je protiv Partizana u Evropi!

Kudus je kao talentovani dečak došao iz Gane u danski Nordšeland i već u prvoj evropskoj utakmici, u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2018 zaigrao je protiv crno-belih.

MN Press
Žarko Lazetić i Bata Mirković

Imao je svega 18 godina i sedam dana kada su crno-beli kao iskusniji tim održali lekciju talentovanom danskom timu pobedivši ih na njihovom terenu sa 2:1 golovima Rikarda i Gorana Zakarića. Sedam dana kasnije ponovila se priča u Humskoj!

Partizan bolji, Danci talentovaniji - 3:2 za naš tim, Kuduz kao starter - odličan!

Radost na klupi crno-belih koju je tada tek preuzeo Zoran Bata Mirković, sa svojim asistentima Gordanom Petrićem i Žarkom Lazetićem, aktuelnim trenerom TSC Bačka Topola.

MN Press
Žarko Lazetić i Bata Mirković

Leto 2023, pet godina kasnije  ...

Naplata dugova u totalu!

Nordšeland bez Mohameda Kuduza bruka Partizan kao što ga je retko ko u njegovoj istoriji - 5:0, pa 0:1 u Humskoj!

Kuduz u tom momentu iz Ajaksa prelazi u Vest Hem za 43.000.000 evra, ali sinoć dobija priliku da i on ispostavi račun za stari dug.

Kome? Pa, srpskom klubu i njegovom ideologu Žarku Lazetiću!

Jedan gol, jednom naterao protivnika (Nemanja Petrović) da sam ubaci loptu u svoju mrežu i za četiri minuta pobednik meča u Londonu između Vest Hema i TSC bio je odlučen!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike