Vest iz Italije koja će obradovati sve zvezdaše, a nije prodaja Filipa Falka

20.08.2021

14:20 >> 14:35

0

Italijani javljaju da Kamenović neće biti licenciran za novu sezonu

Vest iz Italije koja će obradovati sve zvezdaše, a nije prodaja Filipa Falka
Copyright MN Press

Internacionalna karijera mladog Srbina nije ni započela, a već oseća da je hleb fudbalskog profesionalca stvoren od sedam kora.

Mladi defanzivac Dimitrije Kamenović na izlaznim je vratima u Laciju, pošto su u rimskom klubu odlučili da ga ne licenciraju za narednu sezonu. To je jasan znak da levi bek nije spreman za veću ulogu u timu rimskog kluba i da su mu vrata širom otvorena.

Italijani veruju da bi sledeća stanica u Serija A mogla da bude Đenova, mada napominju da postoji i interesovanje iz Srbije, gde bi Crvena zvezda rešila brojne probleme njegovim angažovanjem.

MN PRess

Pre svega, Milan Rodić bi dobio pravu alternativu na levom beku, a Kamenoviću nije nepoznata ni pozicija štopera. U svakom slučaju, kao igrač rođen 2000. godine imao bi status bonusa što bi znatno olakšalo posao Dejanu Stankoviću prilikom sastavljanja ekipe za superligaške mečeve.

Još jedno olakšanje dogodilo bi se njegovom selidbom na Marakanu. Naime, Lacio traži oslobađanje mesta za igrača van EU kako bi krenuli u finalizaciju transfera Filipa Kostića iz Ajntrahta.

Kamenović je ovog leta došao u Lacio na osnovu dogovora koji su zimus postigli sa upravom Čukaričkog. U pregovorima je posredovao poznati agent i bivši as Mateja Kežman, koji ima odlične odnose sa “lacijalima” zbog ranijih transfera Sergeja Milinković-Savića i Adama Marušića. Prema tom sporazumu “brđani” su za slobodu Kamenovića dobili 2.500.000 evra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike