Šta će tek da rade kada zaigraju Mesi i Nejmar? PSŽ seje strah po Francuskoj

20.08.2021

21:21 >> 21:31

0

Autor: Adam Štulić

Sveci maksimalni posle tri kola Lige1

Šta će tek da rade kada zaigraju Mesi i Nejmar? PSŽ seje strah po Francuskoj
Copyright Radost fudbalera PSŽ u Brestu foto: Profimedia

Izgleda da PSŽ ove godine rivalima u nacionalnom šampionatu neće dozvoliti ni nadu da mogu da trona. Kiks od prošle takmičarske godine, kada je titula otišla Lilu, bila je dovoljna opomena prebogatima gazdama „svetaca“, koji su tokom leta napravili tim za lagani povratak šampionske krune i napad na toliko željenu ligu šampiona.

Na premijeri trećeg kola Lige 1 izabranici Maurisija Poketina kao gosti su savladali Brest (4:2), zadržavši tako maksimalan učinak na startu sezone. A ono što sve na „Parku prinčeva“ dodatno raduje i uzbuđuje jeste činjenica da večeras na terenu nije bilo Nejmara i najveće zvezde dosadašnjeg toka prelaznog roka Lea Mesija, koji će još sačekati na debi u dresu „svetaca“.

Gosti su već posle nešto više od pola sata igre imali velikih 2:0. Ander Erera u 23. i Mbape u 36. minutu otvorili su PSŽ vrata pobede u Brestu, kojem je nadu u 42. minutu vratio Onorat.

Kada je Idrisa Gaj bombom sa tridesetak metara vratio Parižanima dva gola prednosti u 73. minutu konačan ishod meča mogao je da se nasluti, iako je Munije pet minuta pre kraja drugi put savladao Kejlora Navasa. Ipak, domaći nisu imali snage da izvuku makar bod protiv favorizovanog rivala, čiji je trijumf overio Anhel di Marija u 90. minutu meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike