"Odakle vam ideja da će Zvezda igrati defanzivno protiv Sitija?" - Bahar zagolicao maštu "delija", jedna stvar je jasna

15.09.2023

16:28

0

Autor: 24sedam

Ali, prvo i samo Čukarički, posle sve ostalo

"Odakle vam ideja da će Zvezda igrati defanzivno protiv Sitija?" - Bahar zagolicao maštu "delija", jedna stvar je jasna
Barak Bahar - Copyright FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Barak Bahar rekao je pred gostovanje Čukaričkom da je ekipa fokusirana samo na tu utakmicu i da ne treba da se razmišlja o meču protiv Mančester stija u utorak.

Jedno od najtežih gostovanja u ligi, ali i novajlije koje su stigle u u poslednja dva dana... Mnogo je tema za razgovor sa Baharom.

- Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Pružili su jako dobre partije, dosta toga smo mogli da saznamo o njima na osnovu tih utakmica. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor
 
Govorio je izraelski stručnjak i o nedavnim pojačanjima. 
 
- Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog. 
 
Bliži se povratak na teren i Aleksandra Kataija. 
 
- Aleksandar Katai već nekoliko nedelja dobro trenira sa ekipom, očekuje nas razgovor posle treninga, videćemo da li je spreman za utakmicu. 
 
Hoće li meč sa Čukaričkim poslužiti za pripremu zadnje linije za meč sa Sitijem?
 
- Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu
 
Nije želeo Bahar da govorio o imenima igrača koji će sutra istrčati na teren. 
 
- Imamo mnogo igrača koji su se tek pridružili ekipi i nisu bili u klubu prethodne dve nedelje da rade zajedno sa timom. Očekuje nas trening, a zatim ćemo porazgovarati i proceniti koji igrač je spreman za koliko minuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike