Mitrović ponovo starter: Fulam srećno poveo, Njukasl uz simuliranje izjednačio sa penala

19.12.2020

21:56 >> 22:03

0

Autor: N. St.

Zanimljiv meč na Sent Džejms parku

Mitrović ponovo starter: Fulam srećno poveo, Njukasl uz simuliranje izjednačio sa penala
Copyright Tanjug/Lee Smith/Pool via AP

Duel timova iz donjeg dela tabele završen je remijem. Posle velike borbe i 90 i kusur minuta igre na „Sent Džejms parku“ nije bilo pobednika.

Njukasl i Fulam su odigrali nerešeno – 1:1 (0:1).

Pročitajte još:

Skot Parker je u startnu postavu vratio Aleksandra Mitrovića, a njegov tim je do prednosti došao u 42. minutu. Posle kornera je Adarabijojo pokušao atraktivno, Riči je napravio veliku grešku i smestio loptu u svoju mrežu. Dosta sreće za tim iz Londona.

Fortuna je bila na njihovoj strani tada, ali ih je napustila u 62. minutu. Angisa je pogrešio pred golom Njukasla, usledila je brza kontra, Vilson je sa loptom krenuo u kazneni prostor, Andersen ga je srušio, a već je imao žuti karton. Sudija Skot je pokazao na „belu tačku“. Usledila je provera VAR-a, po seriji usporenih snimaka se stekao utisak da jeste bio faul za isključenje, ali da se sve desilo van kaznenog prostora i da je napadač „svraka“ simulirao. Uprkos dugoj proveri, prvobitna odluka nije promenjena.

Vilson je namestio loptu na „kreč“ i pogodio za izjednačenje. Parker je, očekivano, pojačao odbranu i vezni red uvođenjem Hektora i Loftus-Čika umesto Karnija i Mitrovića i uspeo je da sačuva rezultat. Mogli su gosti možda i do trijumfa, pošto je u petom minutu nadoknade lopta pogodila Klarka u ruku, sudija je pokazao da ga je prvo pogodila u nogu i da je odbitak u pitanju i da nema najstrože kazne.

Fulamu je ovo treći remi u nizu i u narednom kolu dočekuju Sautempton, dok Njukasl gostuje Mančester sitiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike