Piksijevi Orlovi bez lepih vesti iz Podgorice! Crna Gora sa igračem manje do gola u nadoknadi i pobede protiv Bugara!

10.09.2023

20:09

0

Autor: A. Š.

Golom Stevana Jovetića u šestom minutu nadoknade „sokolovi“ savladali ekipu Mladena Krstajića i preskočili Srbiju na tabeli

Piksijevi Orlovi bez lepih vesti iz Podgorice! Crna Gora sa igračem manje do gola u nadoknadi i pobede protiv Bugara!
Stevan Jovetić - Copyright Profimedia/Rusmin Radic/Anadolu Agency

Zakomplikovali su Piksijevi Orlovi sami sebi život u kvalifikacijama za predstojeći EURO, a večeras su im posao dodatno otežali Crnogorci.

Jedva izborenim remijem u Bugarskoj u prošlom ciklusu i nedavnim porazom od Mađarske na stadionu „Rajko Mitić“, Tadić i drugovi pružili su priliku Crnogorcima da ih, barem na nekoliko sati preteknu na tabeli, što su ovi maksimalno iskoristili.

„Sokolovi“ su večeras dočekali Bugarsku i posle drame stigli do velike pobede. Imali su Crnogorci igrača manje i izgubljenu prednost iz prvog poluvremena, ali je u sedmom minutu nadoknade Stevan Jovetić zatresao mrežu Bugara za ogromno slavlje domaćina - 2:1.

Povela je Crna Gora preko Stefana Savića u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, ali se na isteku sata igre sve okrenulo za 180 stepeni. Igor Vujačić je dobio drugi žuti karton, a Bugari penal, koji je uspeo da odbrani Milan Mijatović. Ipak, ekipa Mladena Krstajića je uspela da dođe do izjednačenja golom Borukova u 79. minutu.

I kada su svi pomislili, a navijači Srbije se ponadali, da će se meč završiti bez pobednika, Stevan Jovetić je pokazao klasu i golom u maniru najboljih napadača sveta doneo ogromno slavlje na stadionu "Pod Goricom".

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike