Saznajemo – Piksi se od stida povlači, Jokanović seda na klupu Orlova!

08.09.2023

10:00

9

Autor: 24sedam

Poraz od Mađarske uticao je na selektora Srbije da povuče radikalan potez

Saznajemo – Piksi se od stida povlači, Jokanović seda na klupu Orlova!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Razočarala je Piksijeva Srbija. Još jednom… Posle srušenih snova o prolasku grupe na Mundijalu u Kataru, Orlovi su sinoć napravili korak unazad na putu za EURO.

Mađari su usred Beograda ogolili sve ono što su kritičari zamerali Draganu Stojkoviću posle blamaža protiv Kameruna i Švajcarske u Dohi, ali to očigledno nije doprelo do njega, pa je sa Srbijom doživeo novi debakl.

Dva uvodna trijumfa na putu za EURO samo su gurnuli pod tepih činjenicu da nešto više ne štima u svlačionici Srbije, a posle jedva izborenog boda u Bugarskoj, sinoćni poraz na najvećem srpskom stadionu izgleda da je bio kap koja je prelila času kod Piksija.

Kako saznaje 24sedam, jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena od stida je odlučio da posegne za radikalnim potezom i povuče se sa klupe Orlova, a na njegovo mesto, prema našim saznanjima, sešće Slaviša Jokanović.

Nekadašnji reprezentativac je trenersku karijeru počeo u Partizanu, a posle neslavnog odlaska iz Humske uspeo je da izgradi zavidnu reputaciju u inostranstvu, gde je najveći trag ostavio u Fulamu. Radio je, između ostalih, u Votfordu, Makabiju iz Tel Aviva, Šefildu i moskovskom Dinamu, iz kojeg je otišao krajem prošle sezone.

Jokanović je u dresu sa državnim grbom odigrao 64 utakmice, a bio je učesnik Mundijala u Francuskoj 1998. godine i šampionata Evrope u Belgiji i Holandiji, poslednjeg na kojem je učestvovala naša reprezentacija.

 BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike