Drama oko Amrabatovog prelaska u Mančester - na pregledu otkrivena povreda!

05.09.2023

19:27

0

Autor: A. Š.

Iako su saznali za problem sa leđima koji muči Marokanca, čelnici Crvenih đavola su, ipak, rešili da realizuju transfer

Drama oko Amrabatovog prelaska u Mančester - na pregledu otkrivena povreda!
Sofijan Amrabat - Copyright Profimedia

Nije mnogo nedostajalo da već završen transfer Sofijana Amrabata u Mančester junajted propadne u poslednjem momentu. Ostrvski mediji su otkrili da su „đavoli“ tokom lekarskih pregleda saznali da marokanski reprezentativac ima problema sa leđima, ali su procenili da situacija nije dovoljno alarmantna da bi zbog toga odustali od dogovora.

Uticajni „The Athletic“ piše kako su tokom medicinskih ispitivanja „đavoli“ otkrili povredu koja Amrabata muči još od Mundijala u Kataru, na kojem je meč osmine finala protiv Španije morao da odigra pod injekcijama, s obzirom da dan pre meča nije mogao da se pomeri.

Marokanski reprezentativac u utorak je predstavljen na „Teatru snova“, na kojem će do kraja sezone nastupati kao pozajmljeni igrač Fiorentine, koja je za ovaj posao dobila skoro sedam miliona funti.

- Velika je čast postati igrač Mančester junajteda. Morao sam da budem strpljiv da bih stigao do ovog trenutka, ali ja sam neko ko uvek sluša svoje srce i sada predstavljam klub svojih snova – rekao je na promociji u Mančesteru Amrabat i dodao:

- Ja sam strastven igrač i želim tu energiju da unesem u tim. Uložiću sve u svaku akciju koju budem preduzeo za tim.

Ukoliko zaista tako bude, verovatno nema dileme da li će Junajted narednog leta aktivirati klauzulu o otkupu ugovora Marokanca od Fiorentine, po ceni od 17 miliona funti, koji bi mogli da se uvećaju za dodatnih 4.3 miliona ukoliko se ostvare predviđeni bonusi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike