Barselona i Poljak na mukama: Levandovskom stigla bezobrazna ponuda od 40 miliona evra!

01.09.2023

12:56

0

Autor: D. P.

Pare su potrebne Barsi

Barselona i Poljak na mukama: Levandovskom stigla bezobrazna ponuda od 40 miliona evra!
Robert Levandovski - Copyright Profimedia

U smiraj letnjeg prelaznog roka, Barselona stavljena na muke - prodati Roberta Levandovskog u Saudijsku Arabiju, da ili ne!?

Kako će rešiti ovo važno pitanje klub koji je poslednjih meseci gledao da ušpara svaki evro, gde god da je za rezanje troškova bilo prilike.

Ovde se logika teško može koristiti. Levandovski je 21. avgusta napunio 35. godinu, pa mu je kalendarski gledano karijera odavno morala da krene silaznom linijom, ali to se u praksi nije dogodilo.

Ne samo da se izborio za istu ulogu kao u Bajernu, već je sa 23 gola na 33 utakmice u La Ligi bio daleko najzaslužniji igrač trenera Ćavija za osvajanje titule. Ako ode, trenutno nema centarfora tog tipa koji bi nadomestio njegov odlazak.

Došao je prošlog leta za obeštećenje 50.000.000, a sada iz Saudijske Arabije nude 40.000.000 evra!

Još se krije ime zainteresovanog kluba, ali će Levandovski i Barsa imati vremena do 20. septembra da daju odgovor ili povećaju cenu ovom transferu, jer do tada traje prelazni rok u novom fudbalskom El Doradu.

Izvesno je još da bi Barsu do kraja letnjeg prelaznog roka mogli da napuste još Lengle, Ansu Fati, Erik Garsija, Abde ...

BONUS VIDEO: 

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike