Milan i Barselona čekaju ko zapete puške: Griliš "oterao" Bernarda Silvu iz Sitija

23.08.2021

07:34

0

Portugalac želi da napusti klub, ali neće u Totenhem

Milan i Barselona čekaju ko zapete puške: Griliš "oterao" Bernarda Silvu iz Sitija
Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Dolazak Džeka Griliša u Mančester siti, te kako kaže menadžer Pep Gavrdiola, njegove dve dobre partije u prva dva kola, jasan su znak da za Bernarda Silvu u ovoj sezoni neće biti mnogo prostora među “građanima”.

Zbog toga Portugalac, koji ima još četiri godine ugovora sa Sitijem, želi da ode sa Itihada i pronađe klub u kom će moći da igra.

A to naravno neće biti problem kada se zna koliko je Silva kvalitetan igrač. Kako prenose svetski mediji dva giganta su već zauzela startne pozicije u trci za Silvom. Milan i Barselona čekaju ko zapete puške da ga kupe, a pominje se da su Italiani spremili blizu 50 milioan evra za tranfer.

Džek Griliš i Hari Kejn, Tanjug/Justin Tallis, Pool photo via AP

Ta cifra će se sigurno svideti i gazdama Manečster sitija jer bi značilo da će im za toliko biti lakše da angažuju Harija Kejna iz Totenhema.

Iako je izgledalo da od tog posla neće biti ništa, u Mančesteru ne gube nadu i na sve načine pokušavaju da izboksuju dogovor sa londonskim klubom oko iskusnog centarfora, te da tako upare dvojac iz reprezentacije Engleske Griliš-Kejn.

Pročitajte još:

Imali su u Sitiju ideju da Silvu trampe za Kejna uz doplatu, ali Portugalac na to nije pristao. Izgleda da mu je dosta Premijer lige i da sreću želi da potraži u nekom drugom šampionatu. Ostaje samo da se vidi da li mu je srcu bliža španska Primera ili italijanska Serija A.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike