Da igramo još deset puta, Partizan ne bismo pobedili 5:0! Trener Nordšelanda spominjao i Grobare!

30.08.2023

19:05

0

Autor: D. N.

Torup "spušta loptu" uprkos velikoj prednosti koju su doneli u Beograd

Da igramo još deset puta, Partizan ne bismo pobedili 5:0! Trener Nordšelanda spominjao i Grobare!
Copyright FK Partizan

Fudbaleri Nordšelanda doputovali su u Beograd, gde ih očekuje revanš plej-ofa Lige konferencije. U prvom meču u Danskoj su savladali Partizan sa čak 5:0, mada trener Johanes Torup tvrdi da je i njega taj rezultat iznenadio.

- Nismo očekivali ovakav rezultat u prvoj utakmici. Ali, bez obzira na rezultat mislim da je Partizan dobar tim. Nikako nismo očekivali da ćemo pobediti 5:0, mislim da kada bismo igrali još deset puta, ne bismo ponovo pobedili ovom razlikom - rekao je Torup na konferenciji za medije u Beogradu.

Iako bi prolaz dalje Partizana, a ne Nordšelanda bio senzacija, Torup smatra da revanš u Humskoj ne može da bude revijalan. Tačnije, ne sme.

- Shvatamo revanš veoma ozbiljno, pa iako imamo zgusnut raspored i moramo neke igrače da odmorimo, neće biti nekih velikih izmena u timu, jer nam je i u drugom meču bitan dobar rezultat. Važno je da dobro počnemo, da pokažemo šta možemo i u gostima da odigramo. Iako imamo dobar rezultat iz prvog meča, ne potcenjujemo nikog - podvukao je Torup koji je za klupski sajt pričao i o atmosferi na stadionu u Humskoj.

Međutim, ostaje da se vidi koliko će navijača crno-belih doći, s obzirom da oni sa južne tribine bojkotuju mečeve u Humskoj. Najavljen je i protest.

- Uvek je teško igrati u gostima. Ali već smo igrali na strani i iskusili različite stvari. Teško je bilo i u Rumuniji (protiv FCSB) i tada je bilo veoma bučno. Možda to bude i prednost za nas - kazao je strateg danskog tima.

Jasno je da je Nordšeland u mnogo boljoj poziciji.

- Bilo bi apsolutno fantastično da se ponovo plasiramo u grupnu fazu UEFA takmičenja. Na kraju, pokušavamo da uvek napravimo korak više u Evropi - zaključio je Torup.

Utakmica će biti odigrana sutra, sa početkom u 21 čas.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike