Igor Duljaj pred revanš sa Nordšelandom: Dosadio sam sa pričom o traženju pojačanja!

30.08.2023

13:01

0

Autor: D. P.

Ostao bez traženih štopera

Igor Duljaj pred revanš sa Nordšelandom: Dosadio sam sa pričom o traženju pojačanja!
Copyright Printscreen/YouTube

Trener Partizana Igor Duljaj neće više pričati o pojačanjima, jer misli da je dosadio, samo što nije precizirao da li je pri tome mislio na navijače koji su čitali ovog leta njegove izjave ili na one od kojih je tražio da mu dovedu igrače.

- Ja sam stalno govorio "trebaju nam pojačanja, trebaju nam takvi igrači", ali više neću ništa da kažem o tome, već sam dosadio. Pričam samo o momcima koji su u ekipi. Fokus je na njima, idemo zajedno - rekao je Duljaj na konferenciji za medije pred sutrašnji revanš protiv Nordšelanda.

Duljaj ne gaji iluzije u plasman dalje posle 5:0 u Danskoj, ali nada se pobedi:

- Da pretim nekom od koga sam izgubio 5:0 ne pada mi na pamet. Ali, idemo na pobedu. To je naša obaveza prema srpskom fudbalu.

Trener crno-belih ne oseća pritisak zbog medijskih spekulacija koje najavljuju njegovu smenu i već vraćaju Savu Miloševića na klupu.

- To će se desiti pre ili kasnije. Mene stvari na koje ne mogu da utičem ne opeterećuju i ne razmišljam o njima. Energiju čuvam za igrače i ekipu. Ja igračima uvek kažem da oni imaju obavezu da igraju prvo za sebe, svoje porodice i Partizan, a ne za trenere. Oni su najvažniji!

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike