Duljaj o podlozi Nordšelanda: Njihova veštačka trava je brža i bolja od naše na Teleoptiku!

23.08.2023

19:20

0

Autor: D. P.

Crno-beli se večeras na treningu upozaju sa podlogom

Duljaj o podlozi Nordšelanda: Njihova veštačka trava je brža i bolja od naše na Teleoptiku!
Copyright Printscreen/YouTube

Trener Partizana Igor Duljaj istakao je dan pred meč njegove ekipe sa Nordšelandom da će svaki pozitivni rezultat smatrati uspehom u Danskoj.

Meč u Danskoj počinje u 18.30 časova (Arena Sport Premium 1).

- Sve osim poraza biće dobar rezultat za nas. Mi imamo svoje ambicije, prošli smo jednu solidnu ekipu Sabah, dok su Danci eliminisali jedan ozbiljan tim kao što je Steaua. Oni imaju jedan sistem sa dosta mladih igrača i ako pogledamo koji su transfer napravili, to pokazuje koliko zaslužuju poštovanje za ono što rade - rekao je Duljaj i nastavio:

- Oni su brzi, okretni, agresivni, biće nam teško, imaćemo dve utakmice, nadamo se da će biti bolji skor u našu korist.

Da li će navijači Partizana u narednom meču imati prilike da vide novo pojačanje Gajasa Zahida?

- Sledeći meč je u četvrtak, a do tada moramo da odigramo sutrašnji meč. Moramo imati u vidu da ćemo igrati na drugačijoj podlozi. U našem Teleoptiku isto imamo veštačku travu, ali je nismo koristili jer je ova njihova naprednija, mnogo brža i bolja, tako da će igrači tek danas osetiti teren.

Duljaj se osvrnuo i na komentar njegovog kolege Johanesa Hofa Torupa, koji je slučajno ili namerno izjavio da su igrači Partizana dugo na okupu. Ova ocena važi za jedan deo tima...

- On je mlad, ima 34 godine, ali čisto sumnjam da ne zna da smo mi odnedavno u ovom sastavu. Mislim da odlično poznaje našu ekipu, verujem da do detalja tačno zna ko, šta, gde i kako.... To ne sme ništa da nas zavara, moramo biti skoncetrisani, a što se tiče naših navijača, ja verujem i znam da će dosta ljudih iz Beograda biti ovde - rekao je Duljaj:

Printscreen/YouTube
Stojković i Duljaj

- Nema potcenjivanja, protivnik je izuzetno kvalitetna ekipa. Oni su besprekorno organizovani i znaju šta rade, šta žele, oni će biti agresivni kao i na prošloj utakmici. Mi imamo svoje ambicije i znaćemo da im odgovorimo.

Konferenciji je po prvi put prisustvovao i Aranđel Stojković, koji je priznao da je imao tremu i da je pristao na ovu dužnost misleći da se ovo obraćanje snima i ne ide uživo preko "jutjub" kanala kluba.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike