Siti ostao bez viđenog pojačanja! Odmotava se klupko – zna se zbog čega je Paketa pod istragom, a da li je ovo razlog za nju? (VIDEO)

18.08.2023

20:38

0

Autor: A. Š.

Lukas Paketa ostao bez transfera karijere, a već su počele da se pojavljuju detalji koji mogu biti uzrok za to

Siti ostao bez viđenog pojačanja! Odmotava se klupko – zna se zbog čega je Paketa pod istragom, a da li je ovo razlog za nju? (VIDEO)
Lukas Paketa dobija žuti karton protiv Bornmuta - Copyright Profimedia

Bio je Lukas Paketa na vratima Mančester sitija. „Grđani“ su dogovorili sve detalje transfera vrednog 70 miliona funti sa Vest Hemom, ali je ceo posao zapao u veoma kritičnu fazu i nalazi se pred propadanjem zbog pravnih problema u kojima se našao brazilski fudbaler.

Naime, vezista, koji je bio viđen kao zamena za povređenog Kevina de Brujnea, našao se pod istragom zbog sumnje da je kršio pravila o klađenju, pa je sada sve stopirano do okončanja postupka.

Kako to obično biva u sličnim situacijama, ekspresno su u javnosti počeli da isplivavaju i potencijalni razlozi zbog kojih se Paketa našao u problemima, a navodno se Brazilac sumnjiči za klađenje na broj žutih kartona, našta se nadovezao i jedan od spornih kartona koje je vezista nedavno dobio – u nadoknadi vremena, na duelu protiv Bornmuta…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike