Zvezdina tiha patnja je Interova zamena za izdajicu Lukakua!

14.08.2023

17:16

0

Autor: A. Š.

Svi uticajni fudbalski transfer insajderi prenose da je posao vredan 10 miliona gotov i da se samo čeka potpis ugovora

Zvezdina tiha patnja je Interova zamena za izdajicu Lukakua!
Marko Arnautović - Copyright Profimedia

Bio je srpski reprezentativac Lazar Samardžić nadomak Intera. Svi detalji između „neroazura“ i Udinezea su bili utanačeni, postojao je dogovor igrača sa milanskim klubom u kojem je čak prošao i lekarske preglede, međutim Samardžićev otac je u poslednjem trenutku počeo da menja uslove i tako stopirao ceo posao.

Ipak, Interu nije dugo trebalo da pronađe i aktivira drugo rešenje u potrazi za naslednikom „izdajice“ Romelua Lukakua. Kako prenose svi relevantni fudbalski insajderi, Marko Arnautović uskoro će postati novi napadač nekadašnjeg šampiona Italije.

Pošto je Austrijanac srpskog porekla već ranije dogovorio lične uslove sa čelnicima Intera, odgovorni na stadionu „Đuzepe Meaca“ su postigli dogovor i sa kolegama iz Bolonje kojoj će na ime obeštećenja pripasti 10 miliona evra.

Zanimljivo, ovo će biti Arnautovićev povratak u Inter posle 13 godina, pošto je jednu sezonu proveo u crno-plavom dresu. I to ne bilo koju, nego onu koja je zlatnim slovima upisana u klupsku istoriju zbog triple krune koju je na „Meacu“ doneo Žoze Murinjo.

Podsetimo, austrijski reprezentativac već nekoliko godina je i tiha patnja Crvene zvezde. Sam Arnautović nikada nije krio da je navijač kluba iz Ljutice Bogdana, gotovo da nije bilo nekoliko poslednjih prelaznih rokova u kojima se nije povezivao sa srpskim šampionom, ali do saradnje nikada nije došlo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike