Ekskluzivno na 24sedam: Najbolji momenti sa utakmica Superlige, TSC nekako preživeo Kragujevčane, Čuki samo bod! (VIDEO)

12.08.2023

23:55

0

Autor: G. F.

Nisu igrali Zvezda i Partizan, ali je uzbuđenja bilo na pretek

Ekskluzivno na 24sedam: Najbolji momenti sa utakmica Superlige, TSC nekako preživeo Kragujevčane, Čuki samo bod! (VIDEO)
Fudbaleri TSC - Copyright MN Press

Subotnji program Superlige Srbije u fudbalu doneo nam je tri utakmice, a iako na terenu nisu bili ni fudbaleri Crvene zvezde, koji su meč odigrali dan ranije, ni Partizana, koji igraju u nedelju, ljubitelji fudbala mogu da kažu da su dobili ono što su tražili.

Bilo je uzbuđenja, regularnih, pa i poništenih golova, isključenja... Svega što fudbal čini tako zanimljivim, stalo je u subotnje popodne i veče.

Voždovac je na svom stadionu iščupao bod u duel sa Radnikom, iako je utakmicu završio sa igračem manje. Gosti su vodili od 4. minuta golom Borka Duronjića, a bod domaćinu doneo je autogolom Mateja Stojanović u 76.

Vruće je bilo i u Bačkoj Topoli gde je domaći TSC imao ulogu apsolutnog favorita u duelu sa Radničkim 1923. I opravdao je tu ulogu, ali posle mnogo, mnogo muke. Tek  85. minutu Saša Jovanović je uspeo da postigne gol vredan tri boda za srpskog predstavnika u Evropi.

Poslednji meč odigrali su Čukarički i Javor u Beogradu. Domaći su poveli u 15. minutu golom mladog Igora Miladinovića, a samo tri minuta kasnije Ibrahim Tanko je poravnao rezultat. Mirovale su mreže sve do 69. minuta, kada je posle centaršuta Docića, Drezgić kolenom sproveo loptu u mrežu gostiju. A onda je u 80. minutu Tanko još jednom doneo brigu Čukaričkom.

Prošao je kroz kazneni prostor, Ćalasan ga je sapleo, a Luka Gojković je penal pretvorio u 2:2. U 85. minutu poništen je gol Ndaijeu zbog ofsajda, pa su bodovi podeljeni.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike