Fudbalska bomba u Seriji A, Jović u Juventusu kao zamena za slavnog Ronalda

26.08.2021

10:11 >> 18:13

0

Autor: Milan Nastić

Srpski reprezentativac na meti poznatog kluba

Fudbalska bomba u Seriji A, Jović u Juventusu kao zamena za slavnog Ronalda
Copyright Profimedia.rs

Italijanski mediji uveliko pišu da je Kristijano Ronaldo na korak od odlaska iz Juventusa, i da čelnci Stare Dame traže zamenu za Portugalca.

Oni ističu da su opcije za njegove mesto Mauri Ikardi iz PSŽ, kao i srpski fudbaler Luka Jović, koji nikako da postane starter u Realu.

Napadača Kraljevskog kluba već su povezivali sa Serijom A, konkretno sa Milanom, ali do tog transfera nije došlo, jer se klub iz Italije i španski gigant nisu dogovorili.

Pročitajte još

Mediji na Apeninima ističu da je Juventus zainteresovan za Jovića iz više razloga, zbog brzine, odlično barata glavom, ima razoran šut i dobro bi se uklopio sa Dibalom.

Ipak, ističu da je njihov prvi pik Ikradi, za koga su crno-beli zainteresovani već godinu dana, ali nikako nisu uspeli da nađu zajednički jezik sa argentinskim napadačem.

Jedna od opcija je Mojze Ken, koji je bio član Juventusa, tri godine je bio pod ugovorom, da bi u leto 2019. bio prodat Evertonu za 30.000.000 evra.

A, onda je prošlu sezonu proveo na pozajmici u PSŽ-u, gde je igrao odlično i to bi mogla da mu bude povratna karta u Torinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike