Slovenci prepoznali Belivuka u Savinim izjavama, Milošević: Ljubljana je raj u odnosu na Beograd

26.08.2021

13:07 >> 13:44

0

Autor: Milan Nastić

Srpski stručnjak priznao da je mnogo lakše raditi u Olimpiji nego u Partizanu

Slovenci prepoznali Belivuka u Savinim izjavama, Milošević: Ljubljana je raj u odnosu na Beograd
Copyright MN Press

Olimpija našeg Save Miloševića napokon je stigla do trijumfa. Posle tri poraza, izabranici našeg stručnjaka slavili su protiv Domžala sa 2:0, a srpski trener je napravio paralelu između Ljubljane i Beograda, što se tiče rada.

Pročitajte još

Zanimljivo da su slovenački novinari izjavu Miloševića povezali sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka i njihovom navodnom vezom sa Partizanom. Sve to je još jedan od dokaza da posao fudbalskog trenera ima dodatnu težinu, a posebno kada se radi u inostranstvu, gde će mediji lako pronaći način da naprave problem gde ne bi trebalo da ga bude.

Printscreen

– Naravno da mi ni slučajno nije žao što sam došao u Olimpiju. Ne znate kroz šta sam prošao u svojoj fudbalskoj karijeri. Presionalac sam bio 17 godina, stekao sam ogromno iskustvo kako u evropskom, tako i u srpskom fudbalu, Savezu, i na mnogim drugim mestima. I onda me pitate da odustanem posle nekoliko poraza. Čima sam došao u Ljubljanu, rekao sam da je ovo jedan od najlepših gradova. Ako uporedim ovaj posao ovde sa onim šta sam radio u Beogradu, ovo je ovde raj – istakao je Milošević.

Printscreen

Iz tih izjava izvučen je i naslov teksta na slovenačkom portalu, u kom se pominju kriminalci, a koji završava rečenicom da je Milošević pre Olimpije trenirao Partizan, klub koji je “za vođu navijača imao čoveka kome se sad sudi za gomilu užasnih ubistava”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike