Oglasila se Vanda Nara posle vesti da ima leukemiju: Deca su saznala iz medija, rezultati nisu potpuni

22.07.2023

22:50

0

Majka petoro dece nije srećna zbog načina na koji je vest izašla u javnost. Nije demantovala...

Oglasila se Vanda Nara posle vesti da ima leukemiju: Deca su saznala iz medija, rezultati nisu potpuni
Vanda Nara - Copyright Instagram/wanda_nara

Vanda Nara se oglasila prvi put od kad se pojavila priča da ima leukemiju. Supruga Maura Ikardija i majka petoro dece otkrila je da rezultati nisu konačni i da su u javnost izašli pre nego što je ona mogla da razgovara sa svojim potomstvom.

Te informacije u javnost jeplasirao novinar Horhe Lanata. On je rekao da je Nara hospitalizovana u sredu zbog bolova, a onda prebačena u drugu ustanovu.

Ispostavilo se da su te vesti samo delimično tačne i da se još čekaju precizni rezultati. Nara je iznela svoju verziju događaja, ali nije demantovala navode o bolesti, priznavši da ima zdravstvenih problema.

- Dobar dan svima, evo me posle nekoliko dana koji su mi bili potrebni za mene, i želim da vam ispričam malo o tome šta se dogodilo. U sredu sam odlučila da na svoju inicijativu obavim rutinske analize, što inače radim svaki put kada putujem ili jednom godišnje. Neki rezultati nisu bili dobri i odlučila sam da se hospitalizujem kako bih uradila dodatne pretrage koje su ispale dobro. U četvrtak, takođe na svoju inicijativu, napustila sam tu kliniku kako bih uradila više studija na specijalizovanom mestu. To sam uradila tražeći da dopunim informacije o rezultatima mojih prvih istraživanja.

Kao svaka majka, pokušala sam da sakrijem od svoje dece svoje strahove i anksioznosti. Pogotovo zato što još nisam imala preciznu dijagnozu. Nažalost, u petak su od novinara dobili potvrdu dijagnoze koju ni ja sama nisam imala. Medicina nije precizna i u tom trenutku nije prošlo ni 24 sata od mog prvog ispitivanja. Moja deca su uvek sve saznavala od mene, uvek sam razgovarala i ovaj put nije bio izuzetak. Ali, izabrala bih da to učinim sa više rezultata i studija u ruci; i pre svega kad ja odlučim da je vreme.

Zahvaljujem se svojoj porodici, svakom prijatelju i svakom od vas što ste mi pokazali ljubav koju imate prema meni. Već sam kod kuće, čekajući na više pregleda i sledeći uputstva profesionalaca koji su uz mene. Održavaću to u svojoj intimnosti, pre svega da bih zaštitila svoju decu – napisala je Nara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Nadajmo se da će biti dobro.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike