Bol među nogama zbog žreba za Ligu šampiona: Neeee, vikao je fudbaler Lajpciga Tajler Adams (VIDEO)

27.08.2021

14:05

0

Urnebesna reakcija američkog internacionalca

Bol među nogama zbog žreba za Ligu šampiona: Neeee, vikao je fudbaler Lajpciga Tajler Adams (VIDEO)
Copyright Tajler Adams/Printscreen Instagram

Ljubitelji fudbala širom sveta bili su oduševljene kada su kuglice na žrebu za Ligu šampiona spojile Mančester siti i PSŽ.

Svi smo se odmah spremili na dve velike fudbalske predstave, a malo ko je pomislio kako su se osećali fudbaleri Lajpciga i Briža koji će se boriti sa dva fudbalska i ekonomska giganta.

Nismo dugo čekali da saznamo bar jednu stranu jer se na društvenim mrežama pojavio snimak fudbalera Lajpciga Tajlera Adamsa koji je na telefonu pratio žreb za Ligu šampiona.

Sve počinje nevericom kada u grupu sa Sitijem i PSŽ kuglice smeštaju Lajpcig, sledei hvatanje za glavu, nekoliko koraka, a onda glasno: “Neeeeeee”, uz pokret koji pokazuje da je Adams osetio i fizičku bol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Home of Football (@football.newz)

Naime, Amerikanac se najpre savio, a onda i uhvatio rukama za međunožje i tako demonstrirao osećaj koji ga je preplavio. Pretpostavljamo da se graniči sa beznađem…

Pročitajte još:

Bilo kako bilo, Adams će morati da se sudari sa Mesijem, Nejmarom, De Brujneom, Grilišom, Sterlingom i ostalim zvezdama iz Manečstera i Pariza. Njega je izgleda zabolelo, a onima koji su odgledali video izmamilo osmeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike