Tržište postaje besmisleno, Brajtonu malo 70 miliona funti za Kaiseda, kažu da vredi 100!

18.07.2023

18:26

0

Autor: P.K.

Stvarno postaje neverovatno šta se radi na tržištu

Tržište postaje besmisleno, Brajtonu malo 70 miliona funti za Kaiseda, kažu da vredi 100!
Moises Kaisedo - Copyright Tanjgu/Gareth Fuller/PA via AP

Cene na tržištu stvarno postaju sulude. U sklopurenoviranja tima, Čelsi je ponudio Brajtonu 70 miliona (81,3 miliona evra) za Moisesa Kaiseda, ali su "galebovi" tu ponudu odbili, jer žele više.

Brajton je prvo odbio 60 miliona funti, pa je posle stigla i nova cena. Čelsi je ponudu poslao u ponedeljak, ali je ona brzo odbijena, jer u Brajtonu misle ovaj vezni fudbaler vredi više. Očekuje se nastavak pregovora ovih dana.

U klubu su već odbili  Arsenal, koji je nudio sličan novac za Kaiseda. Bilo je to u januaru, kada su igraču obećali da će ga pustiti ako se na leto pojavi slična ponuda.

No, kada su videli da je Arsenal platio Vest Hemu 105 miliona funti za Deklana Rajsa, čelnici Brajtona su ponovo procenili vrednost igrača. Kaisedo inače želi da ode u Čelsi i skoro da je prihvatio lične uslove, ali njegov sadašnji klub traži okruglo 100 miliona funti za njega.

U isto vreme, Brajton žarko želi U21 reprezentativca Engleske Levija Kolvela iz Čelsija. Ako bi ovaj štoper bio uključen u ponudu, klub iz Brajtona i Hova bi bio verovatno otvoreniji u pregovorima.

Čelsi, međutim, insistira da Kolvil, koji je nedavno osvojio Euro mladih, prosto nije na prodaju. Klub sa Stamford bridža već je odbio ponudu Brajtona od 30 miliona funti za njega.

Čelsiju je Kaisedo očajnički potreban posle pravog egzodusa centralnih veznih igrača ovog leta. Iz kluba su otišli N'Golo Kante, Mateo Kovačić, Ruben Loftus-Čik i Mejson Maunt.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike