Ko je Miloš Kerkez? Englezi ga "oteli" Laciju, a umesto za Srbiju zaigrao za Mađarsku!

17.07.2023

18:07

0

Autor: D. N.

Ovaj 19-godišnjak jedan je od najtalentovanijih na poziciji levog beka

Ko je Miloš Kerkez? Englezi ga "oteli" Laciju, a umesto za Srbiju zaigrao za Mađarsku!
Copyright Profimedia

Miloš Kerkez će nastaviti karijeru u Bornmutu. Kako je objavio poznati novinar Fabricio Romano, engleski klub je praktično "oteo" momka rođenog u Vrbasu 2003. godine. Kako se dalje navodi, mladi defanzivac je bio već viđen u Laciju, ali je došlo do velikog preokreta.

AZ Alkmar je dao "zeleno svetlo", a Kerkez se dogovorio sa Bornmutom o ličnim uslovima. Očekuje se samo promocija momka koji je već prilično dugo van granica Srbije.

Ugovor sa holandskim klubom važio je do leta 2026. godine.

O Kerkezu smo već pisali.

Ovaj momak, jedan od najtalentovanijih levih bekova u svom uzrastu je već kao dečak napustio Srbiju. Svojevremeno je bio član mlađih kategorija Rapida iz Beča, zatim je nastupao u Mađarskoj za Đer, a kratko i za slavni Milan gde je igrao za mladi tim.

Profimedia
 

Ovaj momak je već "izgubljen" za našu reprezentaciju, pa sada nosi dres Mađarske.

- Srbija mi nikada nije prišla, Mađarska je to uradila kad nisam imao punih petnaest godina. Ovde me poštuju, kao i moju porodicu, to nikada neću zaboraviti. Od početka sam odlučio da, ako dostignem taj nivo, želim da igram u seniorskoj reprezentaciji Mađarske. Uvek je čast igrati u reprezentaciji, nije bitno da li selektor računa na mene pet ili devedeset minuta, dajem sve od sebe. Osećam se spreman za to - rekao je jednom prilikom Kerkez za mađarske medije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike