Mesi na prvom treningu u Interu iz Majamija: Osmesi, ćaskanje i dobro raspoloženje, u gradu ludnica (FOTO, VIDEO)

18.07.2023

17:23

0

Autor: P.K.

Prvi put na terenu u novoj opremi. Sreo je neka dobro poznata lica

Mesi na prvom treningu u Interu iz Majamija: Osmesi, ćaskanje i dobro raspoloženje, u gradu ludnica (FOTO, VIDEO)
Lionel Mesi na prvom treningu u Inter Majamiju - Copyright Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Lionel Mesi je prvi put izašao na trening kao igrač Inter Majamija, priključivši se saigračima na jutarnjem treningu.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena predstavljen je na ceremoniji u nedelju, a danas je počeo vredan rad. Očekuje se da će debitovati u petak.

Na fotkama se vidi pored novog pojačanja i još jedne legende Barselone Serhija Busketsa, kao i ostatka družine u Fort Loderdejlu, gradu 50-ak kilometara severno od Majamija.

Mesi je delovao prilično raspoloženo, ćaskao je sa Hosefom Martinezom, smejali su se dok su prolazili kroz lagane vežbe.

Mesi stiže usred sezone u MLS, koja je do sada katastrofalna za Inter Majami. U 22 kola ima samo pet pobeda, uz tri remija i 14 poraza i osvojenih samo 18 bodova, što je najmanje u celoj ligi. Tim je inače poslednji na tabeli Istočne konferencije. U klubu se nadaju da će dolazak Mesija i Busketsa preokrenuti tok takmičenja.

Van terena, Mesijevi dresovi se prodaju "kao ludi", a očekuje se da će Inter Majami uskoro prodati sve preostale karte za utakmice kod kuće ove sezone.

Mesi bi trebalo da debituje u petak u novoformiranom takmičenju Liga kup. Ekipa Tate Martina igra protiv Kruz Azula na njihovom DRV PNK stadionu. Navijači se trkaju da gledaju uživo Mesija, koga predstavljaju skraćenicom "GOAT" – najbolji svih vremena.

Tanjug/AP
 

Cena karata na crnom tržištu dostigla je pomalo neverovatnih 110.000 dolara!

Florida je poznata po velikoj populaciji Amerikanaca Hispano ili Latino porekla, koji su tradicionalno ludi za fudbalom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike