Leao postigao najbrži gol u istoriji Serija A i liga "petice"

20.12.2020

17:35

0

Autor: Milan Nastić

Portugalac za Milan dao gol posle šest sekundi i 76 stotinki

Leao postigao najbrži gol u istoriji Serija A i liga "petice"
Copyright Tanjug/AP/Spada/

Klubovi iz Milana su nastavili trku za šampionsku titulu u Seriji A. Oba kluba su stigli do pobeda u 13.kolu italijanskog prvenstva, crveno-crni su slavili na gostovanju Sasuolu sa 2:1, dok je gradski rival trijumfovao protiv Specije identinčinim rezultatom na svom stadionu.

Ipak, meč između Sasuola i Milana ostaće upamćen po tome što je postignut najbrži gol u istoriji Serija A, ali i liga “petice”

Kako su Italijani izmerili Rafaelo Leao je postigao pogodak za šest sekundi i 76 stotinki, koliko je bilo potrebno da se krene sa centra, dođe do gola i zatrese mrežu domaće ekipe.

Pročitajte još

Drugi gol je postignut u 26.minutu preko Salemakersa i time već posle pola sata ostvarili prednost koju su uspeli da zadrže do kraja meča.

Jedini gol za Sasulo je postigao Bernardi u 89.minutu.

Gradski rival, Inter nastavio je da diše za vratom Milanu.

Izabarnici Antonija Kontea do pobede su stigli u drugom poluvremenu preko Hakijmija i Lukake, dok su gosti u nadoknadi vremena preko Pikolija postigli jedini pogodak.

Na tabeli i dalje je prvi Milan sa 31.bodom, dok se Inter nalazi na drugom mestu sa 30, a treći je Juventus sa 27 bodova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike