Junajted konačno pravi na "Old Trafordu", Premijer liga ovo nije doživela

20.12.2020

18:51 >> 18:53

0

Autor: Adam Štulić

Đavoli ubedljivi protiv Lidsa, Mektomini uspeo nešto što niko nije

Junajted konačno pravi na "Old Trafordu", Premijer liga ovo nije doživela
Copyright Tanjug/Michael Regan/Pool via AP

Tresli su se navijači Mančester junajteda pred svaki ovosezonski meč na “Old Trafordu”, i konačno su dočekali da njihovi mezimci u svom domu odigraju u skladu sa klupskim nadimkom.

Bili su izabranici Ole Gunara Solskjera đavolski dobri protiv Lidsa (6:2), koji je sa “Teatra snova” ispraćen sa šest lopti u mreži i mestom u istoriji Premijer lige, s obzirom da je na nedeljnom meču mladi vezista Junajteda Skot Mektonini postao prvi igrač od osnivanja elitnog takmičenja engleskog fudbala koji je postigao dva gola u prva tri minuta utakmice.

Junajted je sjajno otvorio meč i posle 180 sekundi od prvog sudijskog zvižduka već je imao dva gola prednosti, da bi tri boda bila overena već do 37. minuta, pošto su “đavoli” golovima Bruna Fernandeša i Lindelofa vodili 4:0.

Pročitajte još

Lijam Kuper je pogotkom u 41. minutu dao gostima nadu da će u Mančesteru izbeći debakl, ali su Danijel Džejms (66. minut) i Bruno Fernandeš iz penala četiri minuta kasnije krunisali jednu od najboljih partija Mančester junajteda u poslednjih nekoliko godina.

Konačan rezultat meča postavio je u 73. minutu Dalas, a Mančester je ovim trijumfom izbio na treće mesto Premijer lige sa pet bodova i utakmicom manje od šampiona i trenutnog lidera Liverpula.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike