Ibrahimović ponovo ustalasao svetsku javnost! Da li je Zlatan stvarno otišao u penziju?!

27.06.2023

07:57

0

Autor: D. N.

Nedavno se oprostio od Milana, ali i fudbala

Ibrahimović ponovo ustalasao svetsku javnost! Da li je Zlatan stvarno otišao u penziju?!
Zlatan Ibrahimović - Copyright Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Zlatan Ibrahimović se nedavno oprostio od fudbala, ali je njegova poslednja izjava zaintrigirala svetsku sportsku javnost. Legendarni napadač švedske reprezentacije i brojnih velikih klubova bio je na jednom marketinškom događaju u Bergamu.

I tamo je razgovarao sa novinarima koji su ga upitali i da li postoji neka mogućnost da se vrati u Milan koji je bio i njegova poslednja "stanica".

- Ponosan sam na činjenicu da ljudi ponovo žele da me vide u Milanu, možda u nekoj drugoj ulozi. Milan je ostao u mom srcu i kada vidim strast navijača kao sada, to mi mnogo znači. Sada ću da napravim malu pauzu.

Bez fudbala sam samo tri nedelje, možda se vratim i ponovo zaigram. Nikada se ne zna, možda ću već za mesec dana da budem u trening kampu - kazao je Ibrahimović, a preneo Calciomercato.

Bilo je priče i o mogućem oproštajnom meču.

- Osećam se veoma staloženo i to me čudi jer sam mislio da neće biti tako. Očekivao sam (da u penziji) bude mnogo stresnije. Oproštajni meč? Odlučio sam da prestanem, ali još nisam razmišljao o toj ideji. Polako, ima vremena - ostavio je Ibrahimović još jednu nedoumicu.

Tokom bogate karijere, 41-godišnji Ibrahimović je igrao za Malme, pa za Ajaks, Juventus, Inter i Barselonu, odakle je prvi put došao u Milan kroz pozajmicu 2010. godine.

Onda je ugovor otkupljen, a onda je igrao i za Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi, a 2019. godine vratio se u Milan.

Za reprezentaciju Švedske je odigrao 122 utakmice i dao 62 gola.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike