Realov klinac fudbal ostavio u 24. godini, ali uživa u luksuzu kao da je Ronaldo! Sada živi sa starijom bogatašicom (FOTO)

26.06.2023

13:23

0

Autor: 24sedam

Supruga mu je "prava domaćica iz Dubaija"

Realov klinac fudbal ostavio u 24. godini, ali uživa u luksuzu kao da je Ronaldo! Sada živi sa starijom bogatašicom (FOTO)
Serhio Karaljo i Kerolajn Stenburi - Copyright Printscreen/Instagram/carolinestanbury

Serhio Karaljo se "odlično udao". Ovo je priča o nekadašnjem fudbaleru čija je karijera trajala samo šest godina. Počeo je u Realu, u mlađim kategorijama, najavljivali su mu lepu budućnost, ali se povukao iz fudbala već u svojoj 24. godini.

Sada se ovaj 29-godišnjak predstavlja kao poslovni čovek, influenser i televizijska ličnost iz Madrida. Ali prvenstveni razlog zbog čega živi u luksuzu je njegova supruga, 18 godina starija Kerolajn Stenburi.

Prebogata Engleskinja je takođe i TV lice u glumica, a pre Karalja je bila u braku sa turskim trgovcem naftom Kemom Habibom, s kojim ima i troje dece.

Karaljo je jednom prilikom otkrio i kako su se upoznali. Kao i da je bilo mnogo prolema.

- Nismo se razdvajali od kada smo se upoznali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga sveta ako prekinemo, a mama je počela a plače kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku - rekao je Serhio za Mundo Deportivo.

Sada žive u Dubaiju, pošto se Kerolajn na Instagramu predstavlja i kao "prava domaćica iz Dubaija". S obzirom da razlika u godinama postoji, o tome je pričala i prebogata Engleskinja.

 

- Mislim da nijedan otac ne sanja da njihov zlatni dečko izlazi sa ženom starijom od njega. Zapravo smo kada izađemo Serhio i ja izgledali kao majka i sin - priznala je Kerolajn.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike