Zvezda predstavila i drugo pojačanje! Dugogodišnja želja stiže na Marakanu!

21.06.2023

13:17

0

Autor: A. S.

Dugo su ga čekali, ali stiže tačno pred Ligu šampiona

Zvezda predstavila i drugo pojačanje! Dugogodišnja želja stiže na Marakanu!
Edmund Ado - Copyright printscreen/YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas predstavila i drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon Žan Filipa Krasoa, na Marakanu je stigao i Edmund Ado.

Dugogodišnja želja crveno-belih u Ljutice Bogdana stiže iz subotičnog Spartaka i biće veliko pojačanje za Ligu šampiona.

 

Novog igrača je predstavio sportski direktor, Mitar Mrkela,

Ada smo hteli i ranijih godina, nismo uspeli da ga dovedemo, posle se izgubio iz našeg fokusa, ali je posle dobre polusezone u Spartaku odlučili smo da ga dovedemo. Mlad je igrač, a opet ima veliko iskustvo i iz Lige šampiona, uz to je reprezentativac. Verujem da će našem timu doprineti uspesima tima - kazao je Mrkela.

Ado se potom obratio medijima.

Jako sam srećan što sam u Zvezdi. Oduševljen sam atmosferom, znam da su ovde navijači sjajni i jedva čekam da zaigram – rekao je Ado, pa dodao:

Prošlo je mnogo vremena, drago mi je što sam konačno ovde. Dugo je trajalo interesovanje, ponosan sam... Daću sve od sebe da ponovim dobre igre i uradim sve ono što sam protiv Zvezde i Real Madrida.

Novi Zvezdin igrač je nedavno stigao u Superligu, igrao je dovoljno da se navikne na novu ligu.

Nije mi bilo lako, velika je to promena, ali sam šest meseci uradio sve da se prilagodim na ligu i zemlju. Znam malo jezik kao što je "Dobro", ali i još neke (smeh)... Počeću da učim jezik intezivnije.

Defanzivni vezista je bio na meti Zvezde još dok je bio u Šerifu, ali je do saradnje došlo tek nakon epizode u Subotici.

Ado je uzeo dres sa brojem 21 i potpisao višegodišnji ugovor.

23-godišnji fudbaler je reprezentativac Gane, a ponikao je u ekipi Senica, odakle je otišao u Šerif, sa kojim je nastupao i u Ligi šampiona. Potom je stigao u Srbiju, tačnije u Spartak i danas je pojačao crveno-bele.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike