Strašna tragedija uzdrmala fudbalski svet! Preminuo reprezentativac (32), pre 4 godine igrao protiv Srbije u Beogradu!

19.06.2023

16:16

0

Autor: G. F.

Fudbalski savez Litvanije potvrdio strašne vesti

Strašna tragedija uzdrmala fudbalski svet! Preminuo reprezentativac (32), pre 4 godine igrao protiv Srbije u Beogradu!
In memoriam: Karolis Hvedukas - Copyright Profimedia

Nisu to godine za odlazak, nipošto nisu! Strašno teške i tragične vesti stigle su danas iz sveta fudbala!

Reprezentativac Litvanije Karolis Hvedukas (32) iznenada je preminuo je ovog jutra. Vest je objavio Fudbalski savez Litvanije, a nije naveden uzrok smrti.

- U ponedeljak ujutru, litvanska fudbalska zajednica je primila tragične vesti. Naš igra i član nacionalnog tima, Karolis Hvedukas je iznenada umro. Litvanska fudbalska federacija u ime čitave zajednice želi da izrazi najdublje saučešće porodici i prijateljima preminulog u ovo teško vreme - navedeno je na sajtu FS Litvanije.

Hvedukas je dres reprezentacije nosio 20 puta, a pre četiri godine, u junu 2019. u 46. minutu je ušao u igru na utakmici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije u Beogradu koja je završena rezultatom 4:1.

Tokom karijere je bio član Suduve, RNK Splita, Čojničanke iz Poljske, irskog Dandalka i Vaterforda, malteškog Oratora, finskog KPV, a ovog proleća je nastupao za Marijampolje. I iz redova Vaterforda potvrđeno je na Hvedukas prerano napustio ovaj svet.

 

 

- Veoma nas je pogodila vest da je naš nekadašnji igrač Karolis Hvedukas preminuo. Litvanac je 22 puta nosio naš dres. Naše misli su uz njegovu porodicu i prijatelje. Neka počia u miru - napisali su na društvenim mrežama irskog kluba.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike