Orlovi posetili ambasadu Srbije u Austriji! Odavno nije bilo ovakvog interesovanja za jednu utakmicu! (FOTO)

15.06.2023

16:21

0

Autor: D. N.

- Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde očekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj - kazao je Rodić

Orlovi posetili ambasadu Srbije u Austriji! Odavno nije bilo ovakvog interesovanja za jednu utakmicu! (FOTO)
Delegacija FSS u poseti ambasadi Srbije u Beču - Copyright FSS

Reprezentacija Srbija odigraće u petak prijateljski meč sa selekcijom Jordana, a odmah po dolasku Orlova u Beč, delegaciju FS Srbije ugostio je Nebojša Rodić, ambasador Srbije u  Austriji.

U delegaciji FS Srbije bili su potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, Nenad Bjeković, selektor Dragan Stojković sa stručnim štabom, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović i reprezentativci, kapiten Dušan Tadić i Filip Kostić.

- Ne pamtim da je u Beču bilo ovoliko interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu. Iskreno, nisam doživeo Austrijance kao ljude koji su okrenuti fudbalu, ali ovo je neverovatno. Za svog mandata nisam imao ovoliko poziva u smislu da li možemo da pomognemo oko ulaznica i da izađemo u susret svima koji žele u petak da budu na stadionu.

To me veoma raduje, a momke koji nose dres Srbije obavezuje da budu ponovo na svom prepoznatljivom nivou i da obraduju naše navijače pobedom protiv Jordana.

Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde očekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Osećam se veoma prijatno u ulozi domaćina, hvala od srca potpredsedniku Nedimoviću, selektoru Stojkoviću, Dušanu, Filipu i svima koji su danas odvojili pola sata svog dragocenog vremena i bili naši gosit.

Ovo nije samo poseta nama koji radimo u ambasadi Srbije u Beču, već i svim Srbima koji žive u Austriji i vole svoj nacionalni tim - rekao je Nebojša Rodić, ambasador Srbije u Austriji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike