Piksi se hvata za glavu: Selektor Orlova ne može da računa na trojicu napadača!

12.06.2023

15:02

0

Srbija na mukama za mečeve protiv Jordana 16. juna i Bugarske u kvalifikacijama za EP četiri dana kasnije

Piksi se hvata za glavu: Selektor Orlova ne može da računa na trojicu napadača!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi ima dosta kadrovskih problema pred mečeva sa Jordanom 16. juna u Beču i kvalifikacione utakmice sa Bugarskom koja je zakazana četiri dana kasnije.

On je istakao da za te duele neće moći da računa na trojicu napadača Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića.

- Što se nas tiče, imamo personalnih problema, 20. juna nam predstoji utakmica kvalifikacija protiv Bugarske, to je prioritet svih prioriteta. Na dosta igrača ne možemo zbog povreda da računamo. Na prvom mestu na Mitrovića, problema sa stopalom. Taj problem datira još od možda šest meseci unazad. Te probleme je imao i na Mundijalu. Razgovore koje sam imao, video sam da neće moći. Po mom mišljenju je vrlo moguća hirurška intervencija. Jović ima problem, na poslednjoj utakmici u Ligi konferencija je dobio prelom nosa i danas je operisan. Tu je i Vlahović koji je takođe van ekipe. Ima problema sa preponama. Imali smo razgovore u prethodnih desetak dana, ali trpi neverovatne bolove i dogovor je da preskoči i da proba da sanira to što ima. Taj preponski deo, to vam je to - poručio je Piksi.

Selektor Orlova smatra da probleme sa povredama imaju i ostali reprezentativci i da ne zna u kom sastavu će se suprostaviti Jordanu i Bugarskoj. 

- Imamo Terzića koji ima operaciju nosa, on iz razloga ima otežano disanje i to je ranije dogovoreno. Gaćinović takođe operacija prepona i on neće biti sa nama. Veljković ima problem sa mišićem, Radonjić sa mišićem i da ne nabrajam dalje - zaključio je Piksi.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike