Odveo Orliće u nokaut fazu EP, ali neće euforiju: Skloni smo tome da idemo od sjaja do očaja!

25.05.2023

06:56

0

Autor: A. Š.

Aleksandar Luković napravio veliki uspeh sa kadetskom reprezentacijom Srbije, koja se plasirala među najboljih osam ekipa u Evropi

Odveo Orliće u nokaut fazu EP, ali neće euforiju: Skloni smo tome da idemo od sjaja do očaja!
Aleksandar Luković - Copyright MN Press

Najbolji kadeti Srbije napravili su veliki uspeh. Na šampionatu Evrope u Mađarskoj, Orlići su u konkurenciji Španije i Italije uspeli da se plasiraju u četvrtfinale šampionata i to posle startnog poraza od Slovenije.

- Još sam pod utiskom, nije lako vratiti se posle lošeg starta turnira. Svi su nekako razmišljali o porazu protiv Slovenije (4:2), a mi smo se bavili nama i pripremali za poslednje dve utakmice. Odigrali smo protiv najkvalitetnijih reprezentacija u grupi kako treba i zasluženo otišli među osam najboljih ekipa na kontinentu - rekao je selektor Aleksandar Luković.

Srpski fubaleri u sredu su osvojili odlučujući bod protiv Španije, koja se kao prvoplasirana plasirala dalje.

- Protiv Španije smo defanzivno bili veoma korektni, ofanzivno moramo mnogo bolje, naročito protiv ekipa koje svoju igru baziraju na posedu. Ne bih voleo da se upadne u neku euforiju, skloni smo da idemo od sjaja do očaja. Moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, da se pre svega dobro odmorimo i da što bolje pripremimo utakmicu sa Poljskom. Zahvalio bih se svim našim ljudima koji su došli u Budimpeštu da nam pruže podršku, nadam se da će ih biti u još većem broju u četvrtfinalnom meču u subotu - istakao je Luković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike