Žena engleskog reprezentativca otkrila svoje traumatično detinjstvo: Bila sam u sekti i silovana u 12. godini

16.05.2023

10:37

0

Autor: D. P.

Strašna ispovest

Žena engleskog reprezentativca otkrila svoje traumatično detinjstvo: Bila sam u sekti i silovana u 12. godini
Rebeka Vardi i Eni Kilner - Copyright Profimedia

Rebeka Vardi, supruga bivšeg engleskog reprezentativca i golgetera Lestera Džejmija Vardija, dala je svoju životnu ispovest britanskom "Kanalu 4" u kojoj je priznala da je odrasla kao Jehovin svedok.

Svoje detinjstvo, Vardijeva opisuje kao traumatično.

- Seksualno sam bila zlostavljana kao dvanaestogodišnjakinja i oni su to prećutali - rekla je ona, a prenosi Dejli mejl.

Vardijeva (41) poslednjih godina je bila često u centru pažnje britanske žute štampe zbog odnosa sa ženama fudbalera i sudskog spora koji je izgubila od Kolin Runi, supruge Vejna Runija.

U novom TV dokumentarcu, koji će biti objavljen u utorak, ona govori o svom odrastanju kao Jehovin svedok.

- Muškarci postaju isprani mozgovi, oni su opasnu sekta. Ljudima se manipuliše. Jednom kad uđete u to teško je sagledati širu sliku,. Oni su pogrešna i nemoralna organizacija. Teško je objasniti kako sam to preživela - kaže Rebeka Vardi u dokumentarcu i dodaje da ju je kao 12-godišnjakinju seksualno napao porodični prijatelj:

Majka nije verovala da je silovana

- Ali umesto podrške, okrivljavali su me i izmanipulisali da je najbolje da ne idem u policiju. Rekla sam majci za zlostavljanje. Plakala je, ali mi nije verovala.

Rebeka Vardi je napustila Jehovine svedoke kao 15-godišnjakinja i kao odrasla osoba prijavila je policiji čoveka koji ju je silovao.

On je priznao tokom prvog dana suđenja i dobio je uslovnu kaznu.

Jehovini svedoci su znajući za dokumentarac odgovorili "Kanalu 4", da su pozvali sve odrasle da odmah prijave vlastima navode o seksualnom zlostavljanju dece.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike