Pronađite "uljeza" i izbacite ga iz lige! Lalatović pozvao FSS da reaguje u finišu - Da kukam sada, mogao bih svašta da kažem

15.05.2023

00:44

0

Autor: A. S.

Trener novosadske Mladosti je ponovo izazvao buru

Pronađite "uljeza" i izbacite ga iz lige! Lalatović pozvao FSS da reaguje u finišu - Da kukam sada, mogao bih svašta da kažem
Nenad Lalatović - Copyright mn press

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović pred novo kolo Superlige, apelovao je na Fudbalski savez Srbije.

Novosadska ekipa u ponedeljak, od 18 sati gostuje u Surdulici, ekipi Radnika, a taj meč je od velike važnosti za opstanak u ligi, i jednoj i drugoj ekipi.

Lalatović zato zahteva od zvaničnika da u finišu sezone ispitaju pojedina dešavanja u ligi, pa je pozvao i FSS da "pročešlja" pojedine utamice i da najstrože sankcioniše krivce za sumnjive ishode mečeva.

- Ja bih sada zamolio Fudbalski savez da se sve utakmice prekontrolišu i ako se nađe jedna utakmica, da taj tim mora da izpadne iz lige. Samo lajemo, samo plačemo, a niko nema "onu stvar". Ja sam siguran da je bar jedna ekipa "kriva", koja? Ne znam. Ako smo to mi, izbacite nas - rekao je Lalatović, pa nastavio:

- Pronađite "uljeza" u plej-autu i izbacite ga iz lige. Blatite klubove. Pronađite toga ko je radio nezakonito i izbacite ga. Ja apelujem i molim da to tako bude. Pljujemo sami po sebi, iskompromitujemo i sebe i igrače, a onda nikome ništa.

Inače, nedavno je FSS po direktivi UEFA, pokrenula istragu sa ciljem da se utvrdi regularnost upravo dva meča plej-auta: Mladost GAT- Kolubara i Kolubara - Spartak.

Na kraju, Lalatović se na kratko dotakao i meča sa Surduličanima.

- Žao mi je što smo propustili da dobijemo ekipu Spartaka. Sada gostujemo ekipi koja je odigrala sjajno ovu polusezonu. Ekipa Surdulice igra jako dobro na rezultat, organizovan u svakom pogledu i u svakom trenutku znaju šta hoće. Očekujem tvrdu utakmicu. Bodovi su potrebni i nama i njima. Da kukam sada nešto, mogao bih svašta da kažem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike