Milojević poslao ponudu za nekadašnjeg aduta Čukaričkog

19.09.2020

09:39 >> 09:56

0

Paralelno sa dovođenjem Ovusua, Al Ahli sprema i tužbu zbog prelaska Žozefa u Bešiktaš

Milojević poslao ponudu za nekadašnjeg aduta Čukaričkog
Copyright MN Press

Izgleda da dileme više nema – Semjuel Ovusu, nekadašnji igrač Radnika iz Surdulice i Čukaričkog, karijeru će nastaviti u klubu čiji je trener bivši strateg Crvene zvezde Vladan Milojević.

Prema vestima koje stižu iz Gane, na adresu sadašnjeg Ovusuovog kluba Al Fejhe, posle dugih pregovora stigla je i zvanična ponuda.

Al Ahli se bori i na još jednom frontu. Klub iz Džede se, prema navodima loklanih medija i u Saudijskoj Arabiji i u Turskoj, obratio FIFA za zaštitu. Za njih je sporan transfer Brazilca Žozefa de Souze koji je napustio klub i prešao u Bešitaš. Saudijci tvrde da je to učinio samovoljno, iako ima važeći ugovor. Sa druge strane Brazilac tvrdi da je ugovor ništav pošto nisu ispunjene sve stavke koje se u njemu nalaze i da mu se duguju plate za prošlu sezonu.

– Zašto klub ne objavi našu prepisku? Tražio sam da mi isplate zaostala primanja, pre nego što je ugovor raskinut. Čovek koji vodi ovaj klub je amater. Al Ahli je veliki klub, ali ga menadžment čini malim – napisao je Žozef de Souza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike