Miljenik navijača Partizana iz bolničkog kreveta poručuje: Bože, delim ovu bol sa tobom

19.09.2020

11:39 >> 11:40

0

Leonardo zabrinuo mnoge fotografijom koju je objavio na društvenim mrežama

Miljenik navijača Partizana iz bolničkog kreveta poručuje: Bože, delim ovu bol sa tobom
Copyright MN Press

Miljenik navijača Partizana Brazilac Leonardo, iznenadio je u subotu ujutru sve svoje fanove objavom slike na instagramu iz bolničkog kreveta.

Iako je napisao dugu poruku, u njoj nije otkriveno previše detalja i razlog zbog kojeg je potražio pomoć lekara, ali se može pretpostaviti da je u pitanju hirurški zahvat i da je on obavljen u klinici “Albert Ajnštajn” u  Sao Paulu, u rodnom Brazilu.

– Bože došao sam ovde da podelim malo svog bola sa tobom. Prošlo je skoro godinu dana žrtvovanja, gde smo samo ti i ja znali za moj bol. Proveo sam mesece muke i frustracije, ali pokušao sam da pomognem i da se pravim kao da se ništa ne dešava. Došao je čas kojeg nisam mogao izbeći. Zahvaljujem se predsedniku koji mi je pomogao od početka do kraja ove priče. Hvala još jednom za sve, od danas počinje nova priča – napisao je Leonardo.

Posle ove objave prvi su se javili njegovi saigrači iz Partizana, Brazilac Everton. Sedrik Gogua i Ivan Bandalovski, a brz oporavak je poželeo i nekadašnji igrač Crvene zvezde Darko Lazić.

Leonardo (28) je trenutno član Šababa iz Dubajia.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike