Mesi nema dogovor sa Al Hilalom! A, možda je blizu? Tata Horhe sve demantovao i napravio deža vi pred potpis za PSŽ!

09.05.2023 | 16:50

Autor: A. Š.

Otac argentinskog superstara oglasio se na društvenim mrežama posle informacije da je Leo postigao dogovor sa Saudijcima

Copyright Profimedia/Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia

Ponovo je pokrenuta transfer saga Lea Mesija. Kao i pre dve godine u ovo vreme, kada se uveliko spekulisalo o rastanku sa Barselonom, argentinski superstar se nalazi na raskrsnici. Ipak, ovoga puta se zna da izvesno napušta PSŽ i jedino je pod znakom pitanja da li će se opredeliti za ostanak u Evropi (čitaj povratak u Barselonu) ili odlazak u Saudijsku Arabiju kako bi još jednom oborio rekord najvećeg individualnog rivala Kristijana Ronalda.

Poslednjih dana se spekulisalo o potencijalnom dogovoru sa Al Hilalom, da bi u utorak francuski „AFP“ objavio da usmeni dogovor dve strane postoji i da se radi o ugovoru ukupne vrednosti 505 miliona dolara.

Ipak, izgleda da nije sve baš tako. Ili su možda Francuzi zaista na pravom tragu? Mesijev otac Horhe oglasio se na društvenim mrežama i oštro demantovao postizanje bilo kakvog sporazuma sa drugom stranom, ali mora se imati na umu da je to isto uradio kada se u javnosti pojavila informacija da se približava kraju posao sa PSŽ-om, koji se na kraju realizovao.

- Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku – napisao je Horhe Mesi na društvenim mrežama i dodao:

- Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone - napisao je Mesi senior.

On je naveo i da postoje mediji koji svesno i namerno obmanjuju javnost, ne dajući bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, a žele da, kako je dodao, svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest, "kao i oni mediji koju izmišljaju stvari zbog svojih interesa, te da bi oni morali da objasne svima zašto to rade.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam