Mesi će opet igrati protiv Ronalda! Transfer bomba u najavi!

08.05.2023

16:18

1

Autor: 24sedam

Imaće platu 300 miliona evra godišnje, a navodno će potpisati dvogodišnji ugovor, plus brojne bonuse za osvojene trofeje i golove

Mesi će opet igrati protiv Ronalda! Transfer bomba u najavi!
lajonel mesi profimedia-0647681311 - Copyright Profimedia

Lionel Mesi će na kraju sezone da napusti Pari Sen Žermen i pređe u Al Hilal iz Saudijske Arabije. Ovu vest o Argentincu je objavila je televizija "El Čiringito" i to samo dva dana pošto je Al Hilal poražen od Urave u finalu Lige šampiona Azije.

Mesi je prošle nedelje bio u poseti Rijadu sa porodicom, zbog čega je kažnjen od čelnika "Svetaca", a "El Čiringito" tvrdi da je baš tad došlo do dogovora dve strane.

Osvajač Mundijala sa Argentinom imaće platu 300 miliona evra godišnje, a navodno će potpisati dvogodišnji ugovor, plus brojne bonuse za osvojene trofeje i golove.

Španska televizija tvrdi da će zajedno sa Mesijem šampion Saudijske Arabije dovesti i njegove dugogodišnje saigrače iz Barselone, takođe veterane, Serhija Busketsa i Đordija Albu, koji na kraju sezone postaju slobodni igrači.

Ukoliko zaista pređe u najtrofejniji klub Saudijske Arabije, Mesi će obnoviti rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom koji je početkom ove godine pojačao Al Nasr, večitog gradskog rivala Al Hilala.

Suspendovani Mesi se danas i priključio treninzima Pari Sen Žermena. To je i potvrđeno na klupskom Tviter profilu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike